logo
Romanian German

Error
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder l20 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Monday, 09 April 2012 12:56

[sigplus] Critical error: Image gallery folder l20 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

 

 

CS Afumati s-a impiedicat la Balotesti

Cu o echipa decimata de accidentari, CS Afumati a trebuie sa se recunoasca invinsa in deplasarea de la Balotesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Avandu-i pe Zaharia si Mogos indisponibili de mai bine de 3 saptamani, tehnicianul Neagu Vasile a primit, inaintea jocului de vineri cu Balotesti, inca o veste rea, Gica Popescu si Vincene Toma nu vor putea evolua in urmatoarele partide, datorita unor accidentari serioase la genunchi.

   Astfel, antrenorul afumatenilor a fost nevoit sa schimbe tactica inaintea meciului si sa faca unele improvizatii in echipa, mizand pe forta colectiva si dorinta de victorie a lotului pe care-l antreneaza.

   In prima repriza meciul a fost unul echilibrat, cu putine ocazii de poarta, scorul la pauza fiind unul alb, 0-0. In partea secunda lucrurile pareau sa se deruleze dupa acelasi scenariu, multa munca la mijlocul terenului si putine faze de poarta, dar in minutul 63 centralul intalnirii trece cu vederea o tinere evidenta de tricou a gazdelor, lasa jocul sa continue si scorul devine 1-0.

   Afumatenii s-au zbatut mult in cautarea golului, insa cea mai clara ocazie de egalare a venit tarziu, in minutul 91, avandu-l ca protagonist pe Gabor, care primeste o centrare perfecta in careu, loveste bine cu capu' de la 6 m, dar goalkeep-erul gazdelor scoate de la radacina barei, scor final ramanand 1-0, iar pentru elevii lui Neagu urmeaza inca un meci greu vineri, 13 aprilie cu incepere de la orele 17:00, in compania formatiei CS Berceni, pe stadionul din Afumati.

 

{gallery}l20{/gallery}

 

Powered by Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.

FC AFUMATI