logo

 

 

CS AFUMATI A REMIZAT, SCOR 1-1, PE TEREN PROPRIU CU

STIINTA MIROSLAVA, LA CAPATUL UNUI MECI TENSIONAT

CARE L-A AVUT IN PRIM PLAN PE CENTRALUL PARTIDEI

 

Runda cu numarul 29 a Ligii a II-a ne-a adus duelul dintre CS Afumati si Stiinta Miroslava, echipa care lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Partida de pe terenul din Afumati a fost una plina de evenimente, in care s-a marcat de doua ori in prima repriza, s-au ratat doua lovituri de la 11 metri si s-au acordat doua cartonase rosii.

Nevoiti sa improvizeze la mijlocul terenului din cauza absentelor lui Avram si Tudorache (suspendati pentru cumul de cartonase galbene), dar cu Marinescu in zi mare (doua penalty-uri aparate si alte doua interventii din postura de unu la unu cu un adversar), afumatenii au remizat cu Stiinta Miroslava, scor final 1-1.

Asa cum ne-a obisnuit, CS Afumati a inceput extrem de decisa jocul si a deschis scorul devreme, in minutul 6, prin Vasile Olariu, in urma unei faze fixe.

In minutul 11, centralul Miron a aratat punctul cu var in urma unui fault inexistent la intrarea lui Robicek asupra lui Buhacianu. Alexandru Taciuc a executat pe mijlocul portii, mingea a fost respinsa in fata de Marinescu, iar acelasi Taciuc a reluat peste poarta.

Dupa 33 de minute de joc, oaspetii au izbutit sa egaleze, prin Valentin Buhaiceanu, care l-a lobat pe goalkepeerul afumatean.

Cu trei minute inainte de pauza, acelasi Miron recidiveaza si acorda a doua lovitura de pedeapsa pentru Stiinta Miroslava, la un fault vazut doar de el, la intrarea lui Patriche asupra lui Corban. Si de aceasta data Marinescu a ghicit coltul si a respins in extremis mingea sutata langa bara de Buhacianu.

La cinci minute de la reluare, portarul-erou al afumatenilor a iesit din nou la rampa, cu o interventie din postura de unu la unu cu Coban.

Minutul 83 a adus doua cartonase rosii, cate unul pentru fiecare echipa, acordate pentru proteste si injurii: Perju, respectiv Ciprian Perju de la oaspeti, au fost trimisi mai devreme la cabine.

In minutul 93, Marinescu si-a mai salvat o data echipa, respingand lovitura de cap trimisa de Moisi la radacina barei, iar CS Afumati vs Stiinta Miroslava s-a terminat 1-1.

Etapa urmatoare, CS Afumati (locul 6, cu 49 de puncte) se va deplasa la Suceava, pentru a da piept cu Foresta (locul 18, cu 27 de puncte).

 

„Am avut un început la perfecție, gol la perfecție, dar vine arbitrul și face ce face cu noi. N-are cum să nu se schimbe și starea jucătorilor că sunt oameni. I-a iritat și s-au văzut consecințele. Sunt oameni și le pare rău de tot că pierdem puncte printr-o astfel de manieră de arbitraj. Portarul Andrei Marinescu a fost primul adversar al lui Miron (n.r. arbitrul acestei partide), aceasta e realitatea”, a afirmat tehnicianul Vasile Neagu

 

Echipele de start:

CS Afumaţi: Marinescu - Onea, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju - Vas. Olariu, Alin Zaharia - D. Burlacu (Novacek 84'), Mug. Dedu (Mir. Manole 89'), Şt. Vasile - Buduroi (Al. Mitu 55')

Rezerve neutilizate: Obretin - Buzea, Ciochină, Mişa

Antrenor: Vasile Neagu

 

Ştiinţa Miroslava: Turiţă - Ambrosie, Moisi, H. Crişan, Agrigoroaei - Milea (cpt.; Săvoaia 46') - Corban, Cărăruş, Izmană, Taciuc (Viorică 58') - Buhăcianu (C. Nemţanu 88')

Rezerve neutilizate: Şt. Târnovanu - Al. Marin, Asăvoaei, Andr. Chindriş

Antrenor: Adrian Kerezsy

 

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI