logo

 

MULTUMIM, MARIAN VLADA!

 

Clubul Sportiv Afumati anunta despartirea de varful Marian Vlada, caruia ii multumeste pentru toata daruirea si devotamentul aratate in perioada in care a imbracat tricoul galben-albastru.

Marian Vlada a petrecut cinci sezoane si jumatate la CS Afumati, promovand cu echipa din Liga a IV-a in Liga a III-a si din Liga a III-a in Liga a II-a. In sezonul 2016-2017, primul al afumatenilor in esalonul secund, Marian Vlada a marcat nu mai putin de 19 goluri, fiind golgheterul echipei.

Mare fan al echipei Rapid Bucuresti de pe vremea cand evolua la juniorii echipei, Vlada, care era unul dintre capitanii lui CS Afumati, si-a implinit visul din copilarie si a ajuns in aceasta iarna la o intelegere cu alb-visinii, astfel ca din retur va evolua in Liga a IV-a.

Marian Vlada si-a luat „la revedere” de la CS Afumati asa cum stie el mai bine, cu un gol marcat in primul amical al iernii, castigat miercuri cu 2-1 de elevii lui Vasile Neagu in fata Daciei Unirea Braila.

Clubul Sportiv Afumati ii multumeste lui Marian Vlada pentru tot ce a facut in tricoul galben-albastru si ii ureaza succes in tot ce va intreprinde pe viitor!

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI