logo

 

CS AFUMATI A CASTIGAT DERBY-UL CU ACADEMICA CLINCENI

SI TERMINA TURUL PE LOCUL 4 AL CLASAMENTULUI LIGII 2

 

Afumatenii s-au impus cu 1-0 in derby-ul cu Academica Clinceni si, la al doilea sezon in Liga a II-a, incheie turul de campionat pe un excelent loc 4, cu 34 de puncte, obtinute in urma a 10 victorii, 4 egaluri si 5 infrangeri.

Inaintea duelului direct, cele doua formatii erau vecine de clasament: CS Afumati ocupa pozitia a cincea, cu 31 de puncte, in timp ce Academica Clinceni se afla pe locul 4, cu 32 de puncte.

Afumatenii si-au creat doua mari ocazii de gol in debutul partidei prin Dedu si Stefan Vasile, insa au punctat pe tabela de marcaj „abia” in minutul 19 prin capitanul Razvan Patriche, care a trimis din alunecare in poarta mingea centrata de Tudorache.

Elevii lui Neagu au avut sansa desprinderii pe tabela atat in finalul primei reprize cat si in debutul partii secunde, dar executiile lui Buduroi (42) si Olariu (51) au ratat de putin tinta.

Pe final de meci, oaspetii au trecut de doua ori pe langa egalare, prin acelasi Mihai Ion, insa interventiile excelente ale lui Marinescu au pastrat intacta poarta afumatenilor, iar golul inscris in prima repriza de Patriche s-a dovedit decisiv.

Pentru CS Afumati urmeaza partida de marti din Cupa Romaniei cu CS Universitatea Craiova, partida ce se va disputa pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, cu incepere de la ora 18:00.

Rezultat final

19-05-2018 16:00
 
Chindia Targoviste 2 : 1 CS Afumati

Meciul urmator


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI