logo

 

VICTORIE IMPORTANTA REUSITA DE CS AFUMATI IN FATA

ARADENILOR DE LA UTA

 

CS Afumati dovedeste inca odata ca se simte bine cand evolueaza in compania echipelor de traditie ale fotbalului romanesc, de aceasta data a venit randul celor de la UTA Arad, una dintre pretendentele la promovare de anul acesta, sa se recunoasca invinsa pe terenul din Afumati.

Afumatenii s-au impus cu 2-0 prin golurile lui Vasile Stefan (52) si Vasile Nicolae (90) si confirma victoria din etapa precedenta de la Satu Mare.

Dupa o prima repriza in care cele doua echipe au dus o lupta acerba la mijlocul terenului iar centralul partidei a iesit la rampa cu cateva decizii controversate, refuzand un penalty clar afumatenilor si acordarea celui de-al doilea galben portarului oaspetilor pentru un hent in afara careului, a urmat o repriza secunda pe care elevii lui Neagu au dominat-o clar, de la un capat la altul.

Afumatenii au reusit deschiderea scorului in minutul 52 in urma unui contraatac scoala: Dedu preia dincolo de mijlocul terenului, ii paseaza printre doi adversari lui Stefan Vasile care preia in marginea careului si suteaza langa bara, la coltul lung.

In minutul 65 Onea a facut slalom prin defensiva utista, a ramas singur cu Ciuca care a faultat din postura de ultim aparator si a vazut al doilea galben.

Doua minute mai tarziu a urmat o faza identica pe partea stanga, de aceasta data protagonist fiind Perju care a ajuns in pozitie de finalizare, dar Grahovac a intervenit in extremis.

Vasile Stefan putea face dubla in minutul 76 dintr-o lovitura libera, dar acelasi Grahovac s-a opus si a deviat mingea in bara transversala.

Desprinderea pe tabela avea sa vina in minutele de prelungire, Onea protejeaza excelent mingea in coltul terenului, trece printre doi utisti care au incercat sa-l blocheze si centreaza in careu pentru Vasile Nicolae care l-a driblat si invins pe Grahovac, stabilind totodata scorul final.

S-a terminat 2-0 pentru CS Afumati, iar pentru elevii lui Neagu urmeaza alte doua partide cu adversari de calibru, sambata viitoare in deplasare cu Pandurii si apoi pe teren propriu cu Poli Timisoara.

 

 

Rezultat final

14-04-2018 11:00
 
CS Afumati 1 : 1 Stiinta Miroslava

Meciul urmator

21-04-2018 11:00
 
Foresta Suceava - CS Afumati

PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright FC AFUMATI